February 26, 2010

Quick post;charity drive METC

Just a short update;

METC 1 cahity drive had been held successfully yesterday at MAS Complex A old canteen.As the project leader(yg banyak buat masalah.hehe)I would love to give my highest appreciation to TAME B08 for all of your effort.May Allah accept our works as a good deeds.Guys!korang mmg best la!Tapi pasni aku taknak bisnes-bisnes da!serikkkk...!!


(ni yg kami jual!kek dan bakery stuffs!)


(gerai kami pun jual Quran terjemahan,yg laku?4naskah je)


(Our instructors.You rock sir!licin air semua air tuu!cmne la boleh laku sgt)


(Other service;cuci kereta laa..but surely not for free~)


(Manager atau bos besar yg kanan sekali tuuu..hahaha)

Apapun,hari tu mmg special sbb mcm-mcm benda saya belajar.Sesungguhnya bantuan Allah itu dekat...sgt dekat.Benarlah firmannya;sesungguhnya Kami(Allah) dekat dgn manusia,lebih dekat drpd urat leher.Terima kasih Allah kerana memakbulkan doa kami,dan membantu kami dgn cara yg berbagai-bagai.

8 comments:

Nur Najihah said...

salam..
wow..bestnya berniaga...nmpk sdap kek tu..

Abd Razak said...

Salam sdra...

Sedap kek tu..:)

^inas^ said...

ape kbr?

apsal serik bisnes lak? best dowh bisnes huhu

iqbalsyarie said...

Najihah-->
kek tu nampak sedap?mungkin la..sebab saya tak rasa pun.hehe

Abd Razak-->
hehe..mungkin sedap.Tapi Allah yg beri sedap.kan?

Inas-->
taknak berbisnes sbb takut rugi!hehe..semalam pun struggle sungguh nak dapatkan balik modal!hehe

cun09 said...

salam iqbal...

ingat...berniagapun Rasul kita suka kan...kan... ^_^

iqbalsyarie said...

Iya...Nabi suka.Jadi saya pun kena suka juga =)

ok.saya tukar statement.Saya suka perniagaan,tp saya tak suka berniaga.hehe

deena farhana said...

humm...kak cari mane satu iqbal dlm gamba tu?

iqbalsyarie said...

kak deena->jangan dicari..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails