March 20, 2010

Belon panas


Alhamdulillah pagi tadi dapat ke Putrajaya menonton belon!Belon panas.Dan suasana di sana pun 'panas'.Bukan cuaca aje yg panas.Apa yang menarik kat sana ek?Mmg menarik sbb dpt tengok belon panas!Zeppelin punya airship pun ada tp kecik.Rasanya remote control punya.Dapat tengok orang main helikopter dan kapal terbang remote control pun menarik gak.Alhamdulillah~

Lain kali buat aktiviti sabtu menarik-menarik sikit ea.Barulah orang takde ponteng.hehe

10 comments:

Airina Nisrin said...

salam ~
abis tu naik x belon tu? hehe

iqbalsyarie said...

Tak pun..kapal terbang pun sy belum penah naik.haha

Anonymous said...

sket sgt gmbr la bal

iqbalsyarie said...

Bahaya letak banyak-banyak... =)

Anonymous said...

xcantek pon belon air ni..heheh...lau iba nek..mesti cntik..kihkihkih....-alia@angel

iqbalsyarie said...

hish..kak alia ni...orang da bgtaw da,bukan taknak naik tapi manusia ramai sgt~hehe

fitrijohari007 said...

putrajaya die buat katne ek?cm best je..lme da x tgk belon panas..hehe

deena farhana said...

wah..belon panas?

sound nice.. camne agaknye rase naik belon panas tu?

hans said...

dengkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

iqbalsyarie said...

fitrijohari-->
dekat mana ek?tak tawla.tapi yg saya taw dekat depan bangunan jabatan tu.hehe..sy g pun driver bus bawakkan


kak deena-->
tak naik pun.Tp rasa mcm best je dapat naik.hehe


Hans-->
haha.no komen =p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails