June 14, 2010

Bukannya sombong(buat kali kedua)

Selamat pulang kpd saya.Semalam jalan jammed!terkejut gak..tiba2 je.Bukannya esok(harini) budak2 sekolah pun.Saya je yg kena gi sekolah kelas.Banyak benda yg saya nak share pasal masa saya kat umah.Lebih kurang dkt 10 draft saya dah tulis.Tggu masa nak publish(sbnrnya nak tggu ramai org baca),nak beri sedikit manfaat,tak best la kalau seorang dua je yg dapat.kan?Ingat tak dulu saya pernah tulis pasal sombong?kat sini

Pastu kan..semalam saya blogwalking saya terbaca karya penulisan Hilal Asyraf juga pasal sombong.Lagi best..hehe..baru tahu kot blog tu best~(ketinggalannya saya..).Tapi saya rasa ada gak org yg tak taw pasal blog dia ni,tu pasal sy nak promote blog dia.Ok~blog dia best!(sini)

Okla,ptg karang(atau malam) isyaAllah saya auto-publish 1 entry dari kampung ea.Sepanjang cuti ni sy banyak menulis,mungkin sbb bosan..Apapun,tq sebab sudi ziarah,singgah,follow dan link kan blog saya.Bagi sapa-sapa nak tukar-tukar link ngn saya,boleh ke sini.Terima kasih lagi dan lagi~

10 comments:

sI tEDI said...

saya talak sombong!!

hik hikhik

selamat hari Isnin Iqbal

Selamat menyambut kedatangan Rejab juga!

Webmaster@Echam said...

Hidup jgn sombong...... huhu

[S]itie [B]Um [B]Um said...

sombong ni tak elok.. =)

iqbalsyarie said...

(1)-TEDI !!
~heee..saya taw kita tak sombong.haha..selamat hari isnin,1 rejab dan selamat kembali ke sekolah kpd saya.hahaha


(2)-Echam
Betul~kalo sombong,manusia tak suka..Allah murka


(3)-siti bum bum
Rasanya bukan setakat tak elok...hehe

aNiSa hANg tUaH said...

heee.
kita semua tak sombong

tak baik sombong2 nnti pipi kembung macam ikan kembung

reen_sofee said...

tak layak pon nak sombong!
hee~

Lynn Nasir said...

salam iqbal,

ohhh....saya sombong. sangat sombong sampai budak laki (masa skool dulu) hantar "kirim salam maut" kat saya. haha..murahan betul budak laki tu (bukan sorg, tp beribu-ribu lemon^^ )

hans said...

kadang2 aku tersombong
hhehe

sugar2 kapas strawberry said...

ramai ckp sy sombong...
waaaaaaaa...sy okok je actually..dorg tu yg mandai

hanie@nisya said...

eeehhh baru perasan ade satu lagi entry..

iqbal sombong ke tak ya... kena pk 4 taun nih untuk dapat jawapan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails