Bukannya sombong(buat kali kedua)

Selamat pulang kpd saya.Semalam jalan jammed!terkejut gak..tiba2 je.Bukannya esok(harini) budak2 sekolah pun.Saya je yg kena gi sekolah kelas.Banyak benda yg saya nak share pasal masa saya kat umah.Lebih kurang dkt 10 draft saya dah tulis.Tggu masa nak publish(sbnrnya nak tggu ramai org baca),nak beri sedikit manfaat,tak best la kalau seorang dua je yg dapat.kan?Ingat tak dulu saya pernah tulis pasal sombong?kat sini

Pastu kan..semalam saya blogwalking saya terbaca karya penulisan Hilal Asyraf juga pasal sombong.Lagi best..hehe..baru tahu kot blog tu best~(ketinggalannya saya..).Tapi saya rasa ada gak org yg tak taw pasal blog dia ni,tu pasal sy nak promote blog dia.Ok~blog dia best!(sini)

Okla,ptg karang(atau malam) isyaAllah saya auto-publish 1 entry dari kampung ea.Sepanjang cuti ni sy banyak menulis,mungkin sbb bosan..Apapun,tq sebab sudi ziarah,singgah,follow dan link kan blog saya.Bagi sapa-sapa nak tukar-tukar link ngn saya,boleh ke sini.Terima kasih lagi dan lagi~
Previous
Next Post »
10 Komentar