Alhamdulillah,selamat sampai di rumah jam 10.30malam tadi!
Tapi....
Innalillah,bangun-bangun aje subuh pagi tadi demam sikit.

Cmne dgn vacation kamu Iqbal,seronok?

Seronok?Mungkin lebih tepat saya katakan ianya mencapai matlamat saya.Matlamat apa?nanti saya kongsikan kerana ada mcm-mcm berita yg seronok utk dikongsikan,tapi bukan malam ni kerana saya memerlukan rehat.Org demam~huhu

InsyaAllah,esok saya akan mengupdatekan diri dgn post-post terbaru anda semua.Selamat malam~
Previous
Next Post »
15 Komentar
avatar

Glad to know you're safe and sound! =)

And feel better, tomorrow. Insha'Allah. Take your meds and drink lots of water.

- Nisa

Balas
avatar

cepat sihat iqbal! jgn kata bjangkit maCy..huhu

maaf tak smpt terjah entry seperti slalu..

Balas
avatar

bercuti smpai dmam..huhu
rhat cukp oke:)

Balas
avatar

owh....ko aderr vacation ea...
wah..bagus2....
err...nape ko letak link entri lame ko pasal pujian tue...kan aku da komen disitu? huhu..xpe2 its ok...:)
ok2..esok aku tengok entri terbaru kamu...:)

Balas
avatar

semoga cepat sembuh.. saya pon mcm tgh rehabilitation process dr camping..glad to read article from you soon

Balas
avatar

(1)-reen
insyaAllah~akan jaga diri


(2)-Nisa
Thanks for the reminder~hepi~ehee


(3)-maCy
demam sbb balik dari pulau~hahaha..sama lak ea!


(4)-Farid
TQ bro!insyaAllah


(5)-cik gula kapas
hehe..esok punya cerita!hehe


(6)-echah
Hahaha..mengada je ni demam,sbb tak banyak aktiviti pun saya buat..hehe


(7)-nas
haha..vacation punya cerita nanti ea..pasal link tu sbb aku harap member-member ko ada juga sorang dua yg bukak~hehe...benda ilmiah kena promote jugak kan?hehehe

Balas
avatar

semoga cepat sembuh ya... amin...
dni pun baru semuh daripada demam selama 3 minggu... Alhamdulillah ;)

Balas
avatar

innalillahiwainna ilaihirajiun..

Balas
avatar

suke sgt bace awak punye blog as well as ur comment.. most of the time sgt hmmpp..susah nk describe tp +ve en?

btw iqbal, ape hukum die lau ade org terlepas cakap dengan bersumpah dengan name Allah dalam keadaan marah? tapi lau bleh die tanak maksudkn ape yg die cakap tu..?

Balas
avatar

demam plak dah
bawa2 berehat
dah lega sambung balik cerita

P/S : Drama Minggu Ini : Awak NAK Guna PC Ker Wahai Si Kacak?

Balas
avatar

Salam..

harap2 lps ni tak sakit lg la ye iqbal..

Balas

Saya boleh dihubungi di emel iqbalsyarie@gmail.com atau 013-6852443